
Hot Banana är som en "stark paprika". Gärna i sallader. Eller grilla den och på med en god olivolja och flingesalt.
Här kommer jag att berätta om min chileodling. Med text och bild ska ni få följa min odling från sådd till färdiga frukter. Jag ska även ta upp annat som är chilerelaterat och som jag tror kan vara av intresse. Men som sagt, det blir mycket bilder. Blir glad för kommentarer på bloggen och jag kommer att svara på alla mejl. Min email adress hittar ni under "visa hela min profil". Lägg gärna till som bokmärke och/eller prenumerera på denna feed. HETT VÄLKOMMEN!
2 kommentarer:
Vilken otroligt vacker färg.
Hur Du själv testat att grilla den? "Mjuknar" styrkan i den då?
Lennart
Hejsan Lennart.
Vist har vi grillat Hot Banana.Men den är inte starkare än att man kan äta den rakt av. Grillar man en chilefrukt så blir den något mjukare och rundare i smaken. Dessutom kan men flå dom ganska enkelt, så att man blir av med skinnet. Som kan vara segt.
Som sagt,, tillsätt en god olivolja och lite flingesalt. Mums.
Skicka en kommentar